Велико интересовање за понуду Бајине Баште на Сајму туризма у Београду

Велико интересовање за понуду Бајине Баште на Сајму туризма у Београду

На овогодишњем 39. Међународном сајму туризма у Београду који трајao од 23. до 26. фебруара била је представљена целокупна понуда дестинације Тара Дрина Бајина Башта. На једном месту посетиоци су имали прилику да виде најновију понуду свих туристичких агенција, хотела и категорисаног смештаја из Бајине Баште, да упознају најпознатије брендове ракија из овог краја, као и да се упознају са активностима и плановима Националног парка „Тара“ и Војне установе „Тара“ у овој години.

IMG_20170223_121805

На Београдском сајму смо представили више нових издања промотивних материјала од којих је најзначајнији нови дестинацијски каталог који је обухватио све од активности, културно историјских споменика и манифестација до туристичких агенција и смештаја на простору дестинације Тара Дрина Бајина Башта.

IMG_20170223_112617

Поред великог броја посетилаца штанд Бајине Баште посетиле су и бројне јавне личности као и директорка Туристичке организације Србије. Имајући у виду тему овогодишњег сајма фокус нам је био на Дринској регати али и на промоцији  трке Xross Challenge 2017 и бројних могућности за активности у природи у нашој општини.

Атмосферу са штанда Бајине Баште можете погледати у галерији испод.