Велики концерт Здравка Чолића на 24. Дринској регати

Велики концерт Здравка Чолића на 24. Дринској регати

Једна од највећих звезда на овим просторима, Здравко Чолић, одржаће концерт на овогодишњој 24. Дринској регати. Дринска регата се оджава од 19. до 23. јула у Бајиној Башти а наступ популарног Чоле је у петак, 21. јула, на излетишту Рача на обали Дрине.

Извор: Wikipedia

Извор: Wikipedia

После бројних познатих извођача Чола је вероватно један од најпопуларнијих и који ће свакако привући велики број посетилаца на нашу манифестацију. Ово је само још један корак ка учвршћивању позиције Дринске регате као најбоље туристичке манифестације у Србији. У наредном периоду ћемо постепено објављивати и остале музичаре који ће наступати на Мост Фест у оквиру Дринске регате а позивамо вас да већ сада планирате свој боравак у Бајиној Башти од 19. до 23. јула ове године.

Дринска регата је током прошле године проглашена за званично најбољу туристичку манифестацију у Србији и окитила се признањима Туристички цвет које нам је доделила Туристичка организација Србије и наградом Најбоље из Србије 2016 од стране Министарства туризма и Првиредне коморе Србије. Несумњиво ће наступ Здравка Чолића допринети да и овогодишња манифестација буде успешна а публика у Бајиној Башти ће моћи да ужива уз свима познате хитове попут „Еј, драга драга“, „Април у Београду“, „Звао сам је Емили“, „Мађарица“, „Живиш у облацима мала“, „Продужи даље“…