Усаглашен наступ на Београдском сајму туризма

Усаглашен наступ на Београдском сајму туризма

Као што је постало традиционално и ове године наша Установа ће организовати заједнички наступ укупне туристичке привреде Бајине Баште на Сајму туризма у Београду. Тим поводом организован је састанак везан за промоцију и наступ Бајине Баште на 40. Међународном сајму туризма у Београду који се одржава од 22. до 25. фебруара 2018. године.

Састанак је одржан у Туристичком информативном центру и сувенирници у Бајиној Башти у среду, 10. јануара. Присутни представници туристичке привреде су размотрили све детаље наступа и усагласили став о заједничком промотивном каталогу. Договорено је да се почетком фебруара одржи још један састанак где ће се прецизирати сви детаљи промоције током сајамских дана.

Одлучено је да се ради нови заједнички каталог у јавно приватном партнерству имајући у виду да се та пракса показала као врло успешна у претходним годинама. Установа Спортско-туристички центар ће урадити опште стране о дестинацији у каталогу док сви заинтересовани субјекти могу да партиципирају у истом и рекламирају своје услугу. Каталог ће се штампати у тиражу од 3 000 примерака, биће урађен професионални дизајн а сви текстови ће бити и на српском и на енглеском језику.

Договорено је да сви који планирају презентације на Сајму доставе податке о томе до 01. фебруара како би их уврстили у званичан програм Београдског сајма. Такође је договорено да до истог датума сви заинтересовни припреме видео снимке које желе да буду приказивани на лед екранима на нашем штанду.