У продаји званичне мајице 24. Дринске регате

У продаји званичне мајице 24. Дринске регате

У Туристичком инфо центру у Бајиној Башти почела је продаја званичних мајица 24. Дринске регате. Ове године мајице Дринске регате су урађене у две верзије и у нешто другачијем дизајну у односу на претходне манифестације.

Једна верзија мајице је морнарска са јасном асоцијацијом на највећи карневал на води у овом делу Европе. Друга верзија мајице је премијум варијанта са атрактивним дизајном и натписом на енглеском језику из разлога повећног интересовања странаца за манифестацију као и због чињенице да је прошле године Дринска регата проглашена од стране Привредне коморе Србије за најбољу манифестацију у функцији промоције Србије.

Цена мајица је 690 и 790 динара.

24. Дринска регата се одржава од 19. до 23. јула 2017. године.

Поред мајица из најновије колекције у ТИЦ Бајина Башта вас очекује велики број постојећих мајица са мотивима Дринске регате као и бројни други сувенири посвећени званично најбољој манифестацији у Србији прошле године.

До јула и почетка 24. Дринске регате планирамо да у продају пустимо већи број нових производа који ће вам бити још једна лепа успомена на Дрину и Бајину Башту.