Туристички информативни центар и сувенирница у Бајиној Башти

Туристички информативни центар и сувенирница у Бајиној Башти

Туристички информативни центар и сувенирница у Бајиној Башти свим посетиоцима овог краја нуди детаљне информације о туристичкој понуди на дестинацији Тара – Дрина – Бајина Башта, смештајним капацитетима, манифестацијама, културно- историјским споменицима, активностима, излетима као и све друге податке који су од значаја туристима. Инфо центар је место где најбоље можете испланирати ваш одмор и активности у овом делу Србије. Код нас можете пронаћи промотивне и информативне материјале, мапе општине Бајина Башта, Националног парка Тара и западне Србије, мапе планинарских и бициклистичких стаза, изнајмити бицикле и купити улазнице за бројне манифестације у Србији и региону.

У сувенирници у оквиру инфо центра можете купити најразличитије производе и сувенире са мотивима Таре, Дрине и Бајине Баште и са традиционалним српским мотивима.

Међу преко 300 артикала очекује вас велики број мајица, шоља, разгледница, магнета, фотографија, шубара, сликовница, сатова, шајкача , постера, чутура, качкета, торби, оловки, упаљача, застава, најбоље брендиране ракије из Бајине Баште, домаћи мед из овог краја, огроман број етно сувенира, производи домаће радиности и још много тога.

Позивамо вас да нас посетите и упознате се са нашом понудом а за све информације нас позовите на 031/866903.


Радно време Туристичког инфо центра и сувенирнице је од 09 до 21 а викендом од 12 до 20 часова.

Адреса: Кнеза Милана Обреновића 28

Телефон: +381 (0)31 866 903

Званична ФБ страна ТИЦ-а: www.facebook.com/BajinaBastaInfo

Е- пошта: info@taradrina.com ; ticbajinabasta@gmail.com