Прслуци за спасавање у ТИЦ-у за већу безбедност на Дринској регати

Прслуци за спасавање у ТИЦ-у за већу безбедност на Дринској регати

Имајући у виду да је безбедност најважнији аспект коме смо посвећени при организације Дринске регате позивамо све учеснике да се придржавају правила понашања на спусту која се добијају приликом уплате котизације за пловила.

Један од важних сегмената безбедности је и коришћење потребне опреме за безбедност на води. Да би свима омогућили да се адекватно припреме за највећи догађај на води у овом делу Европе свим грађанима Бајине Баште и нашим посетиоцима омогућили смо да у нашем Туристичком инфо центру и сувенирници могу купити прслуке за спасавање.

IMG_20170630_135317

Модел прслука који можете купити у ТИЦ Бајина Башта је тако направљен да се окреће у безбедан положај лицем на горе, чак и у бесвесно стању. Има рефлекс траке на крагни а израђен је од полиестерске тканине лако уочљиве боје. Ови модели су предвиђени за основну безбедност на води. Цена прслука за спасавање је 2990 динара.

Позивамо све учеснике на спусту на 24. Дринској регати да се придржавају правила везаних за безбедност и да набаве неопходну опрему како би ризик од нежељених последица био минималан а наша Установа ће као и сваке године ангажовати неопходан број спасилаца и стручних екипа за безбедност на води.