Промоција срeбрне регате на Међународном сајму туризма у Београду

Промоција срeбрне регате на Међународном сајму туризма у Београду

На 40. Међународном сајму туризма у Београду који се одржао од 22. до 25. фебруара успешно је представљена комплетна понуда дестинације Тара Дрина Бајина Башта. На штанду Бајине Баште од 66 квадрата у оквиру сајамског простора Туристичке организације регија Западна Србија презентовали су се сви најважнији субјекти из туризма наше општине. Највећи сајам у овом делу Европе смо искористили и за промоцију јубиларне 25. Дринске регате која ће се ове године одржати од 18. до 22. јула.

 

Дражен Жерић Жера, фронтмен групе Црвена Јабука, провео је дуже време на нашем штанду дружећи се са посетиоцима а њему је уручена и прва званична мајица 25. Дринске регате. Овај сајам је искоришћен да се представи део програма сребрне Дринске регате, прикаже нова видео најава манифестације као и да се објави пуштање у продају прве колекције званичних мајица 25. Дринске регате.

 

На Сајму је током промоције 25. Дринске регате посебан акценат стављен на безбедност а свим посетиоцима штанда су дељени флајери са обавезним упутствима за све учеснике регате која су ове године детаљно усаглашена са представницима Одсека за инспекцијске послове безбедности пловидбе Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Флајер је са једне стране садржао детаљно обавезно упутство а са друге најаву 25. Дринске регате са слоганом „25 година на најлепших 25 километара“.