Промоција Дринске регата на 40. Међународном сајму туризма у Београду

Промоција Дринске регата на 40. Међународном сајму туризма у Београду

У оквиру наступа Установе Спортско-туристички центар „Бајина Башта“  на 40. Међународном сајму туризма у Београду од 22. до 25. фебруара представиће се и програм јубиларне 25. Дринске регате. Госте нашег штанда очекују бројна изненађења и поклони.

 

Централна конференција за медије поводом Дринске регате ће бити у суботу, 24. фебруара у 14 часова, у оквиру простора за презентације на штанду Туристичке организације регија Западна Србија. Том приликом ћемо премијерно представити програм 25. Дринске регате са гостима који ће причати како о централном делу манифестације који се дешава на води тако и о пратећем музичком и другом забавном програму. Такође премијерно биће представљен и промо видео манифестације, као и званичне мајице манифестације. Поред презентације програма Дринске регате фокус ће бити и на безбедности а јавности ће на конференцији за штампу и путем флајера бити представљена обавезна правила понашања за све учеснике регате која су ове године детаљно усаглашена са представницима Одсека за инспекцијске послове безбедности пловидбе Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Током овог сајма са посетиоцима нашег штанда ће се дружити музичари које ће наступати на овогодишњем Мост Фесту у оквиру Дринске регате. Очекујемо вас на штанду Бајине Баште на Сајму туризма од 22. до 25. фебруара у хали 4.