Позив власницима приватног смештаја да се пријаве за оглашавање у Информатору Бајине Баште

Позив власницима приватног смештаја да се пријаве за оглашавање у Информатору Бајине Баште

Спортско туристички центар „Бајина Башта“ ове године припрема издавање кратког информатора намењеног туристима који долазе у Бајину Башту а чија ће премијера бити на предстојећем Међународном сајму туризма у Београду.

Пошто ћемо у Информатору поред сервисних информација и хотелског смештаја презентовати и смештај у апартманима и викендицама са територије општине Бајина Башта позивамо све власнике КАТЕГОРИЗОВАНОГ смештаја да нам се јаве како би њихове смештајне капацитете БЕСПЛАТНО рекламирали у Информатору.

1c889558b7e4c6785b70e4a2ab470985_f777

Потребно је само да се јавите у наш Туристички информативни центар и да донесете важеће решење о категоризацији Вашег објекта. Код нас ћете оставити податке о смештају и контакте који ће бити објављени у овогодишњем Информатору. Податке је потребно доставити до уторка, 9. фебруара а радно време Инфо центра је од 9 до 21 час а викендом од 12 до 20 часова. Податке за Информатор нам можете доставити и на мејл turizam@taradrina.com а потребно је да нам доставите скенирано решење о категоризацији, назив објекта, име и презиме власника, контакт телефон и мејл, сајт (уколико постоји) и да укратко опишете у ком делу општине Бајина Башта се налази.