НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ 2016: Гласајмо за Дринску регату

НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ 2016: Гласајмо за Дринску регату

У току је гласање за титулу “Најбоље из Србије”, а у конкуренцији je и наша ДРИНСКА РЕГАТА® у категорији „Најбоља туристичка манифестација у функцији промоције Србије“.

Привредна комора Србије и Министарство трговине позивају потрошаче да одаберу успешне брендове. Гласање за најбоље могуће на сајту: www.najboljeizsrbije.rs

IMG_8565
Потрошачи у Србији од прошлог петка и званично бирају најбоље брендове и компаније за текућу годину. Гласање је почело и трајаће све до 6. новембра, а за престижно признање Најбоље из Србије ове године такмичи се више од 130 компанија, које су номиновале више од 190 брендова у 24 категорије. Ове године уведене су три нове категорије међу којима је и „Најбоља туристичка манифестација у функцији промоције Србије“. Број пријављених већи је за 20 % него у претходној акцији, што је јасан сигнал да је ова манифестација препозната као одличан вид промоције, како брендова и компанија, тако и укупне српске привреде. Једанa од пријављених је и манифестација ДРИНСКА РЕГАТА®. За најзначајнију и најмасовнију  манифестацију у Западној Србији можете гласати путем линка ОВДЕ.

Како би били у прилици да гласате, потребно је да се претходно региструјете на поменутом сајту, осим уколико не приступате са неке од друштвених мрежа када регистрација није неопходна.

najbolje-iz-srbije

Дринска регата је ове године већ награђена највећим признањем у туризму Србије, „Туристичким цветом“ Туристичке организације Србије за најбољу манифестацију у 2016. години. Признање у акцији „Најбоље из Србије“ повећало би маркетиншку видљивост и значај манифестације на још један виши ниво.