Бајина Башта на 39. Међународном сајму туризма у Београду

Бајина Башта на 39. Међународном сајму туризма у Београду

На овогодишњем 39. Међународном сајму туризма у Београду који траје од 23. до 26. фебруара биће представљена целокупна понуда дестинације Тара Дрина Бајина Башта.  Штанд Бајине Баште налази се у централном делу у хали 4 у оквиру штанда Туристичке организације регија Западне Србије. На штанду Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ традиционално ће заједно наступити сви најзначајнији туристички субјекти са територије наше општине.

Sajam turizma

На једном месту посетиоци ће имати прилику да виде најновију понуду свих туристичких агенција, хотела и категорисаног смештаја из Бајине Баште, да упознају најпознатије брендове ракија из овог краја, као и да се упознају са активностима и плановима Националног парка „Тара“ и Војне установе „Тара“ у овој години.

Посетиоце штанда Бајине Баште очекује велики број нових промотивних материјала, све информације на једном месту, презентације и дегустације бајинобаштанских ракија и специјалитета.

Тема овогодишњег сајма је омладински туризам односно спортско рекреативни туризам па ће штандом Бајине Баште доминирати огромна фотографија Дринске регате која је званично најбоља манифестација у Србији и носилац признања „Туристички цвет“ и „Најбоље из Србије“. Поред свакодневних презентација централна конференција за медије ће бити у суботу, 25. фебруара где ће поред Дринске регате акценат бити на бројним могућностима за спортско рекреативни туризам и активни одмор у овом делу Подриња.

На штанду Бајине Баште биће и велики лед екран где ће током свих дана бити приказивани промотивни филмови из Западне Србије. Позивамо Вас да нас посетите на Сајму туризма у Београду и да се упознате са туристичком понудом наше дестинације.

Радно време Сајма је:

23. фебруара: од 10 до 18h

24. фебруар: од 10 дo 19h

25. фебруар: од 10 до 19h

26. фебруар: од 10 до 17h